Nieuwe instroom op niveau te houden is voor veel jeugdzorginstellingen in de nieuwe ontstane anderhalve meter samenleving een probleem. Het coronavirus maakt persoonlijke face2face intakes bijna onmogelijk. Dit intakeproces dreigt nu stil te vallen of is reeds stilgevallen. Dit is zowel voor cliënten als voor de zorginstellingen een absoluut ongewenste situatie.

Een aantal jeugdzorgorganisaties die voor de coronacrisis al gebruik maakten van het FP hebben in deze nieuwe werkelijkheid bij het doen van de intakes geen noemenswaardige problemen ondervonden.

Meer weten over het FP voor uw zorginstelling? Stuur een berichtje vanaf onze contactpagina of mail direct aan info at stichtingfp.nl.

Graag vertellen we u in een persoonlijke online presentatie meer over de mogelijkheden en tot nu toe behaalde successen.  Ook brengen we u graag in contact met gebruikers van het FP. Ook hebben we een aantal partnerorganisaties die SFP en onze klanten indien daaraan behoefte bestaat ondersteunen bij de implementatie van het FP binnen zorginstellingen.